070 208 9000
KOOP BELCREDITS
03 500 44 40
KOOP BELCREDITS
AFWEZIG
Code: 2909
Armeense waarzegkaarten

Ruben

Ruben een heldervoelend, helderwetend en helderziend medium met Armeense roots. Hij wil zijn paranormale vermogen graag met anderen delen. Ruben is gespecialiseerd in het geven van consulten op het gebied van liefde en relaties. Dit alles wordt ondersteund met de spéciale Armeense kaarten, maar vaak heeft Ruben die kaarten niet écht nodig en krijgt hij uit zichzelf dingen door.
Als Ruben zich op iemand concentreert en zijn ogen sluit, komende beelden vanzelf tot hem.
een kaartlegging vij Ruben is dan ook doorspekt met helderziende waarnemingen, wat het voor iemand die hem consulteert juist erg interessant kan maken.
Tijdens het lezen van de kaarten krijgt Ruben immers boodschappen door van zijn engelen en geleide gidsen.
Al op zeer jonge leeftijd kwam Ruben in aanraking met paranormale situaties maar kon er voor zichzelf toen geen naam aan te geven.
Ruben had hele gesprekken in mijn hoofd en kreeg ook trouw antwoord, maar van wie en hoe daar had ik geen idee van. Ruben zag dingen om zich heen, voelde veel situaties aan en pikte automatisch sferen op. Op die manier ontdekte Ruben dat hij een medium pur sang was.
Het doel van Medium Ruben is het helpen van mensen met het ontdekken van hun innerlijke. Aarzel zeker niet om hem te bellen !!!

Predictive policing.

Op bepaalde helderzienden wordt de door politiediensten beroep gedaan in moeilijke en delicate opsporingszaken.   Als de gewone sporen en middelen uitgeput zijn bieden zij immers niet zelden een uitkomst.  Dit vinden we niet steeds in de media terug omdat in vele gevallen van de helderzienden geheimhouding en discretie wordt verwacht.  teneinde de onderzoeken niet nodeloos te bemoeilijken. Het zou wel eens verkeerde signalen kunnen uitzenden of eventuele potentiële misdadigers hun criminele plannen laten aanpassen.  De politiediensten doen tegenwoordig ook beroep op predictive policing. Door op grote schaal data te gaan verzamelen kan men patronen in de menselijke gedragingen herkennen die zouden kunnen leiden tot criminele activiteiten.  Nog voor een misdaad daadwerkelijk is gepleegd, zou de politie dan al kunnen maatregelen treffen.  Verschillende factoren zoals tijdstip en temperatuur, maar ook het gemiddelde inkomen en de etniciteit van de bewoners van een bepaalde buurt vormen één  deel van de te verwerken data. Dit uiteraard met de bedoeling om te komen tot eens soort van technische analyse in het voorspellen van de mogelijke risicofactor op misdaden, aanslagen en inbraken. Het schijnt dat bepaalde politiediensten hierin nog een stap verder zouden durven te gaan en ook het zesde zintuig van bepaalde gereputeerde  helderzienden en mensen met een speciale Gave in hun ‘predictive policing’ betrekken …