070 208 9000
KOOP BELCREDITS
03 500 44 40
KOOP BELCREDITS
AFWEZIG
Code: 1020
Medium

Margriet

Wat doet een medium nu juist ?

Een medium is een paranormale  persoon die boodschappen doorkrijgt van wezens uit een andere dimensie.   Dit kan ondermeer plaatsvinden wanneer het medium in een soort van trance gaat , maar het kan ook wanneer het medium bij zijn volle bewustzijn is.   Het ‘verkeren in trance’  is geen absolute noodzaak om boodschappen te kunnen ontvangen.   Een medium ontvangt dus boodschappen tijdens een zogenaamde “reading”.   Dit kunnen elementen, hogere of lagere geesten of zelfs personen zelf zijn.   In het laatste geval straalt iemand die een medium bezoekt zijn of haar gedachten en emoties zo sterk uit dat het medium ze kan opvangen.   Een medium wordt soms ook wel eens ‘paragnost’ genoemd.

Wat is een goed medium ?

Er bestaat geen handleiding of iets dergelijk voor een goed mediumschap. Uiteindelijk werkt het nog het beste als  je zelf iemand uitkiest die je vertrouwt en waarbij je je op je gemak kunt voelen.   Een goed paranormaal medium kan je niet alleen herkennen door de boodschappen die het binnenkrijgt, maar ook door zijn/haar beoordelend vermogen over wat relevant is om op te pikken en wat bijzaak is.   Een medium kan ook gevoelig zijn voor auditieve boodschappen, terwijl een ander medium dan weer eerder werkt met niet-tastbare energiestromingen.

Het praten met overledenen?

De vraag of mediums écht contact kunnen leggen met overleden dierbaren  en helderziend zijn, is een vraag die héél moeilijk te beantwoorden valt, al hangt het antwoord natuurlijk voor een groot deel af van wat men bedoeld met geesten van overledenen.   Communiceren met de betere en diepere karakters van een overledene is zeker geen sinecure.   Dit kunnen alleen de bétere mediums.

Hoe een medium te vinden ?

Het is écht niet moeilijk om in contact te komen met een medium.   De zoektocht naar een geschikt medium kan echter wel wat tijd in beslag nemen.   Dit is niet erg, het is vooral ook belangrijk dat je een medium bezoekt waarbij je je op je gemak voelt.   Op een paranormale beurs kan je heel wat mediums ontmoeten.   Maar ook op een goede bellijn staan verschillende mediums ter uwer beschikking.  Kijk eens op astrohelderziend.be  Denk aan bekende mediums  als Chrisje Bressinck, Irena Leavens, Annemie Poppe, Brigitta Vermeir en Tarkild Delaere…  Ga vooral af op de intuïtie, dit blijkt vaak de beste raadgever.