070 208 9000
KOOP BELCREDITS
03 500 46 46
KOOP BELCREDITS
AFWEZIG
Code: 1960
Medium

Iris

IRIS

Zodiac teken WATERMAN

Een kaartlegster, waarzegster,  helderziende of paranormaal lichtwerkster met het sterrenteken Waterman heeft meestal een  sterke verbeeldingskracht en is ook zéér paranormaal intuïtief.  Meestal beschikt die ook over de karaktereigenschap om  heel zacht en geduldig te zijn en ook héél idealistisch

Iris is zo een invoelend medium met die Aquarius karaktereigenschappen.  Al van kinds af aan beschikte Iris namelijk over de gave van de helderhorendheid , de heldervoelendheid en van de helderwetendheid . Ook haar grootmoeder bezat deze Gave.   Om je te kunnen helpen gebruikt Iris haar  6e zintuig  en haar Lenormand kaarten. Tijdens het gesprek gesprek ziet Iris  je persoonlijke ontwikkeling en probeert zij jou te helpen bij het komen tot de juiste inzichten en bij het maken van de juiste keuzes.  Die heb je immers nodig om te evolueren  en  die zullen je ook  verder op weg helpen op je levenspad.

Je kunt aan Iris al je vraagjes  stellen over de liefde, je relatie, je gezinnetje, de familie, het werk en je carrière en financiën. Ook voor energetische healings door de telefoon kun je bij haar terecht. Iris heeft steeds een luisterend oor. Iris  werkt puur energetisch en recht vanuit het hart.  Ook voor alle connecties met Gene zijde ( o.a. het praten met overleden dierbaren, het channelen met Gidsen en Engelen) kan je bij Iris terecht.

Wat is channelen ?

Channelen houdt in dat we onszelf naar een toestand  van verruimd bewustzijn gaan weten te brengen waarin we contact kunnen maken met een Gids van een hoger  niveau of met ons Hogere Zelf of Bron.   We hoeven immers heus niet spiritueel opgeleid of ontwikkeld te zijn om te kunnen channelen;  wat we wel nodig hebben is een gezonde dosis geduld, vertrouwen en een sterk verlangen om contact te maken.  Wanneer we gaan channelen, bouwen we, als het ware, een soort van brug naar dit liefdevol, doelbewust, collectief hoger bewustzijn dat ook wel God of Godin wordt genoemd, het AL aanwezige, of de Universele Geest. Wanneer we gaan channelen verkrijgen we  toegang tot deze informatiebron door een verbinden te maken  met een hogere gids of ons hogere zelf.  Deze Gids zal vanuit deze trillingen naar onsreiken en dit ook  meer beschikbaar voor ons  maken.   Het openen van je kanaal  voor deze dimensies zal voor ons een soort van evolutiesprong teweegbrengen, want channelen is immers een zéér krachtig middel om te komen tot spirituele groei en een bewuste transformatie.

 Via channeling wordt er een poort geopend en krijgen we  als het ware  toegang tot alle ideeën, kennis en wijsheid die er is en die er  ook altijd beschikbaar voor ons  zal zijn.   Channeling is het meest waardevol als kan gebeuren  met energieën van de hoogste regionen van ons bewustzijn. De helderheid en trilling van diegene die channelt zal het niveau van bewustzijn mee bepalen.

Channeling kan voor ons  dus een poort openen naar meer liefde: de hogere sferen stromen immers over van liefde. Via channeling maken we  de verbinding die ons  stimuleert, aanmoedigt en ondersteunt.

Channeling kan de wijze leraar in ons leven brengen waarnaar we op zoek zijn :  dit is veeleer een innerlijke leraar dan wel een leraar in de uiterlijke wereld.  Channeling verstrekt ons meer inzichten en antwoorden op vragen als ‘Waarom zijn we hier?’ en ‘Wat is nu juist de betekenis van het leven?’.

Channeling is net zoals het klimmen naar een bergtop van waaruit  men een veel wijdser  uitzicht heeft. Het is een manier waarop we meer te ontdekken over de aard van de realiteit, meer  leren over onszelf en de anderen en we het leven kunnen gadeslaan vanuit een allesomvattend perspectief, dat ons ook zal helpen om de ruimere betekenis te ontdekken achter de situaties waarin wij ons nu bevinden.  Wanneer we toegang verkrijgen tot die hogere sferen komen we in contact met grote wijsheid, kennis, uitvindingen, kunst, filosofie, poësie en allerhande ontdekkingen.