070 208 9000
KOOP BELCREDITS
03 500 44 40
KOOP BELCREDITS
AFWEZIG
Code: 1902
Helderziende

Chrisje

Mevr. Chrisje  Bressinck,  een dame zoals jij en ik, maar eigenlijk ook weer niet. Zij beschikt immers over een speciale Gave die U en ik niet bezitten!   De media (radio, tv en tijdschriften) klopten al regelmatig bij haar aan voor tal van reportages en uitzendingen en dat is, geloof ons maar, niet zomaar hoor !…  . Daar is heus geen overdrijven mee gemoeid. De mensen die het genoegen hebben gehad haar aan het werk te zien op één van de Para Normica-beurzen zijn er nog steeds van onder de indruk.    Met haar healingen heeft zij de gepijnigde  medemens  meer dan eens spirituele verlichting bijgebracht.

Bedoeling is van zij die pijn lijden  een betere levenskwaliteit te verschaffen. Een leven met voortdurende angst, zorgen of allerlei kommer en kwel is immers niet Chrisje Bressinck haar beeld van de hemel op aarde.   Door een simpele handoplegging of een instraling op een pijnlijke plaats kan men sterk verbeteren of in het beste geval pijnen doen verdwijnen.   Artrose, rugklachten, astma, reuma, hoofdpijnen,enz. … zijn een kolfje naar Chris(je) haar hand(en).  Chrisje haar ingrijpen is zeker geen vervanging van de reguliere medische hulp.  Chrisje Bressinck is immers geen arts of dokter.  Haar ingrijpen brengt dan ook vooral spirituele deugd.  Chrisje Bressinck is ook een gedreven activiste die ijvert voor patiëntjes met de ziekte van Huntington.

Getuigenissen van Chris haar kunde zijn legio !   Kijk maar naar de vele dankbrieven en e-mails die zij dagelijks op haar praktijk te Hasselt  in ontvangst mag nemen.   Alhoewel zij iedereen op het hart drukt dat haar Gave een geschenk uit de kosmische wereld is  en zij aldus hiervoor geen bloemen of geschenken dient te krijgen, kunnen vele mensen het toch niet laten van haar soms al eens dingen toe te sturen.  Een mooie kindertekening die uit het hart komt is haar dierbaarder dan de grootste diamant.

Velen vinden dankzij Chrisje Bressinck de kracht en het vermogen om door te zetten gedurende de  moeilijke beproevingen die het leven voor ons allemaal wel eens in petto durft te hebben.   Hetgeen haar nog het meeste genoegen doet, is het feit dat de mensen haar verlaten met een glimlach op het gelaat. Samen met de liefde van haar gezin en haar Gidsen geeft dit haar de kracht om door te gaan.

Haar leuze liegt er niet om: “NOOIT DE MOED OPGEVEN, IEDERE GEDACHTE BEZIT IMMERS DE KRACHT OM REALITEIT TE WORDEN. SAMEN STAAN WE STERK EN VORMEN WE DIE SCHAKEL DIE ONZE ENERGIEEN TOT EVENWICHT BRENGT EN DIE VOOR EENIEDER VAN ONS EEN RECHTVAARDIGE OPLOSSING AANREIKT UIT DE ASTRALE WERELD!!!”