070 208 9000
KOOP BELCREDITS
03 500 44 40
KOOP BELCREDITS
AFWEZIG
Code: 2020
Engelenkaarten

Annie

Annie probeert steeds iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Natuurlijk zijn er in je leven allemaal dingen waarvan je wenst dat in vervulling gaan, maar de enige reden waarvoor je die wensen hebt is omdat je ergens ook hoopt van je beter te voelen als die voorwaarden in je leven komen.
Die emotionele afhankelijkheid naar die zaken bieden je dan een soort van garantie,  net als het feit dat je van die zaken ook op een bepaald moment afscheid zult moeten nemen, vroeg of laat.
Ken jezelf

Daarom staat Annie je graag bij om het onvoorwaardelijke punt van geluk in jezelf terug te vinden waarop al je wensen zich sneller aan zullen aandienen in je leven.
Simpelweg gezegd, je bent nu en zult altijd nu zijn. Je bent nooit in het verleden of in de toekomst, altijd in het nu. In dit nu moment trek je aan wat bij je past en dat is direct verbonden met wie jij denkt dat je bent.

Ben je niet goed genoeg ? Dat zal je leven dat aan je duidelijk  maken.  Ben je prachtig ?  Dan zal het leven dat aan je duidelijk maken.  Ben je dik of lelijk ?  Dan zal het leven dat aan je duidelijk maken. Ben je geniaal ? Enz…

Dat is nu éénmaal wat een medium doet, namelijk  je er van bewust maken dat jijzelf het centrum bent van jouw eigen leven.
Daarom stond boven de tempel van één van de meest bekende mediums uit onze geschiedenis: “Ken jezelf”.
Jouw toekomst en Jouw Dromen !

Annie  kan zeker toekomstvoorspellingen doen maar ze kiest  daar  niet altijd voor omdat ze wilt vermijden dat je nu in de wachtkamer van het leven komt. Ze weet zeker dat je dromen kunnen uitkomen maar de vraag blijft natuurlijk of jijzelf  dat ook toelaat hier en nu.  Misschien krijgen je dromen op die manier wél een héél ander gezicht dan jij oorspronkelijk verwachte  van het leven maar als je goed durft te kijken,  kan het je oorspronkelijke verwachtingen zelfs overtreffen.

Vaak zijn mensen op zoek naar liefde en  maken soms compromissen om dat in stand te houden.  Voor velen is de angst om opnieuw ‘alleen’ te zijn veel erger dan het ongelukkig samen zijn.   Je kan niemand verplichten om van je te houden.  Iemand kan er wel voor kiezen om zelf  liefde te zijn.   Zodra je jezelf hiervan bewust wordt is het mogelijk om een ‘échte’ relatie aan te gaan.   Deze relatie zal dan  vrij zijn van emotionele afhankelijkheid en hierdoor zal je  nooit meer hoeven te zeggen ‘’ik voel mij door jou’’ omdat je dan ook niemand meer verantwoordelijk maakt voor de liefde die jij alleen maar zelf, nu, kunt zijn.

Nu, ‘onvoorwaardelijke liefde zijn’, is waar we ‘écht’ naar op zoek zijn en jouw gevoel en de meningen van anderen zijn allemaal niet meer dan een diagnose van de situatie waar wij onszelf in bevinden.
Alleen een gemeen mens kan gemeen handelen in de hoop daar iets te winnen.   Een liefdevol mens wenst immers alleen maar harmonie, vrede en geluk.

Het gebruik van de Engelenkaarten.

Engelenkaarten worden gelegd door betrouwbare helderzienden.

De engelenkaarten hebben altijd een grote spirituele boodschap te vertellen. Vaak worden engelenkaarten door de helderzienden gebruikt voor advies, licht en liefde.
Engelenkaarten zijn hele eerlijke open en liefdevolle kaarten.

Een betrouwbare helderziende zal daarom ook de engelenkaarten voor u laten spreken, dit met behulp van zijn/haar gidsen.