070 208 9000
KOOP BELCREDITS
03 500 44 40
KOOP BELCREDITS
AFWEZIG
Code: 1939
Reiki Master

Annick

Annick is een geboren helderziend medium en reiki master.  Annick voorspelt je toekomst  met de Lenormand kaartjes. Zij geeft u inzichten en een klare uitleg en antwoord op al uw vragen en ze biedt ook effectgerichte spirituele ondersteuning…

Er kunnen zoveel zaken verteld worden over regressie en reïncarnatie of tijdlijnen, of herinneringen aan andere tijden of hoe je het ook maar noemen wilt. Misschien is het een groot collectief geheugen, een spirituele internet, waaraan je jezelf kunt spiegelen om antwoorden te verkrijgen. Het heeft geen belang welke naam het beestje heeft, als het maar functioneert. Hieronder een beschrijving van iets algemeens wat ik bij velen voorbij zie passeren en waar ik de aandacht op wil richten, omdat dit kan opgeheven worden.

Elke vorm van regressie en reincarnatie-therapie, waaronder ook de dagdroomtherapie, trancereizen enz. zijn een soort van reis in je onderbewuste ‘ik’ waardoor je kan inzien waar juist bij jou blokkeringen aanwezig zijn. Op die manier kan je dus zowel heen als terug reizen in het verleden en in de toekomst, waardoor je bepaalde zaken in het ‘nu’ zou kunnen oplossen. Denk aan reizen naar je geboorte, je vorige levens, gebeurtenissen die erg traumatisch waren in dit leven en vaak dan op hun beurt weer een connectie hebben met iets in een vorig leven, waardoor ze nu telkens opnieuw terugkomen. Indien je dit weet op te lossen, dan zullen er zaken in je leven gaan veranderen en daarmee ook vaak de mensen om je heen, je omgeving enz. Zelf heb ik enorm veel reizen op deze wijze gedaan om bij mij zelf tot een dieper bewustzijn te komen van wat ik had op te lossen, ik ben misschien nooit klaar weet ik ook, ik heb daarbij alle uithoeken van de aarde beleefd, alsook in de aarde en buiten de aarde, via allerlei planeten tot en met de Goddelijke Bron. Reizen in de geest is niet moeilijk, als je het tenminste durft toe te staan. Het moeilijkste is om door je angst te gaan, want hoe meer angst, hoe meer je jezelf ook zal tegenkomen in duistere zaken. Als je de moed hebt om daarin net zo krachtig te worden en het donkere aan te kijken en in jezelf te verslaan, dan zul je dat in de realiteit van het hier en nu ook beter aankunnen. Vooral als je tijdens een reis kunt zien waar het om gaat en het inzicht verkrijgt. Een prachtige manier van zelfhealing vind ik persoonlijk. Bovendien leert het je uiteindelijk veel meer. Uiteindelijk ontwikkel je je vermogen opnieuw, heractiveren kan je het ook noemen, om op andere manieren gebruik te maken van het werkwoord energie, maar dan die die komt vanuit jezelf.