070 208 9000
KOOP BELCREDITS
03 500 44 40
KOOP BELCREDITS
AFWEZIG
Code: 1933
Spiritueel Advies

Abrenisca

Abrenisca is geboren en getogen te Gent (Oost-Vlaanderen). Abrenisca is reeds helderziende sedert haar jeugdjaren. In de loop der jaren heeft zij haar gaven als helderziende verder weten te ontwikkelen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Als helderziende kan zij jou helpen bij het ontsluieren van uw toekomstperspectieven, al dan niet voortvloeiend uit probleemsituaties. Hiervoor kan u altijd een afspraak maken bij haar thuis in Gent (Oost-Vlaanderen) of telefonisch via de bellijn ‘Astrohelderziend’. Abrenisca is reeds jarenlang een professionele, erkende helderziende met Gent (Oost-Vlaanderen) als thuishaven. Voor meer info kan u haar altijd contacteren.

Als helderziende heeft Abrenisca een diverse waaier aan binnenlandse en buitenlandse kaartspelen en instrumentaria ter beschikking om de toekomstperspectieven te ontsluieren. Ook het lezen van een gewoon kaartspel vormt voor haar als helderziende geen probleem. Verder maakt ze ook nog gebruik van de runenstenen, de pendel, astrologie en numerologische relatiestudies die haar helderziende gaven te ondersteunen.

Als helderziende is Abrenisca ook in staat om een antwoord te geven op al u vragen door middel van een pendel. Het pendelen op een foto is ook voor haar weggelegd. Op die manier kan ze u wat meer duidelijkheid verschaffen over de toekomst, als wanneer de kaarten niet alles vertellen wat u graag had willen weten.

Als helderziende kan Abrenisca u ook ondersteunen bij ernstige emotionele problemen die voortvloeien uit gebeurtenissen uit het verleden en het heden alsook de omgeving waarin u woont. Dit door een spirituele reiniging of door het gebruik van de chakrahealing. Dit helpt om vervuilde energieën, die e oorzaak kunnen zijn van ernstige relatieproblemen opnieuw in balans te brengen en ook persoonlijke problemen kunnen zo opgelost worden.

Als helderziende kan Abrenisca tevens voor u een persoonlijke talisman maken of eventueel ook een door u meegebracht dierbaar voorwerp magnetiseren door gebruik van zeldzame etherische oliën. Dit voorwerp zal dan na verloop van enige tijd voor u dan functioneren als beschermer en zo mogelijk zelfs als geluksbrenger.

Als laatste is Abrenisca als helderziende ook in staat om contact te leggen met de overledenen.

Als helderziende is Abrenisca dus specialiste in helderziende waarnemingen, fotolezingen, tarotlezingen, pendelen, coaching, begeleiding bij problemen, hulp bij problemen, zakelijk advies, specialiste in hulp bij relatieproblemen, astrologie, numerologie, boodschappen van overleden mensen, advies en begeleiding ook job begeleiding… Voor alle mensen die in Gent op zoek zijn naar concrete nauwkeurige hulp en advies bij problemen en concrete nauwkeurige toekomstvoorspellingen op alle vlakken.

Naast helderziende heeft Abrenisca tevens een aantal andere specialiteiten. Ze is een getraind psychologisch consulente. Hierbij helpt ze jou, door een gerichte vraagstelling, u te ondersteunen om moeilijke situaties in het leven te overwinnen.

Spirituele reiniging

Zit je momenteel vast aan je verleden ? Lukt het jou niet om écht te genieten van het heden ? Heb je angsten van het verleden of voor wat nog komen moet? Dan is een spirituele reiniging misschien voor jou wel een mogelijke oplossing . Via deze wijze kunnen blokkades worden opgeheven.
Al je angsten zullen langzamerhand verdwijnen, waardoor de kanalen naar het geluk en de positieve energieën opnieuw vrijkomen. Door dit alles zult u zich ook opnieuw sterker en energieker gaan voelen.

  Kaartleggen

Kaartleggen is een vorm van helderziendheid. Bij kaartleggen wordt er met behulp van kaarten een antwoord gegeven op vragen over liefde, geluk, moeilijke tijden en wat je moet doen om deze tijden te overwinnen. Via het kaartleggen zal een helderziende je een diepgaand inzicht in je psyche verstrekken, je angsten verkennen maar je ook zeggen wat je verder op je pad mag verwachten. De bedoeling van kaartleggen is steeds om goede raad te geven, die je kan helpen om sterk te staan in de toekomst. Een gewaarschuwd man is er immers twee waard, zegt een oude Vlaamse zegswijze. Het gebruik van kaartleggen kan het verleden, het heden en de toekomst meer duiding geven om zo je beslissingen te helpen sturen door middel van doelgericht advies. Bij het kaartleggen worden de beeltenissen en symbolen, die op de kaarten staan gebruikt voor de interpretatie van het verleden, het heden en de toekomst om jou meer duiding en zekerheid te geven over die ene moeilijke beslissing of om je over dat ene moeilijke moment heen te helpen.

  Pendelen

Bij het pendelen wordt gebruik gemaakt van een pendel om jouw onderbewustzijn te raadplegen. Door middel van een vraagstelling zal je onbewust de pendel in een bepaalde richting sturen. Aan de hand van de bewegingen van de pendel zal de helderziende daaruit een antwoord weten te distilleren. De bewegingen van de pendel gebeuren dus niet met behulp van spierkracht maar eerder door middel van jouw persoonlijke gedachten en energie.

Hierdoor is pendelen bijzonder geschikt om een antwoord te verkrijgen op persoonlijke vragen of voor het opsporen van allerlei lichamelijke kwalen en aandoeningen. Pendelen dient dus niet om de toekomst te voorspellen maar eerder om datgene, wat reeds vastligt in jouw onderbewustzijn en waar je zelf dus ook nog geen weet van hebt, verder te interpreteren.

Neem als voorbeeld een evaluatiegesprek met je baas over je huidige loopbaan, waar je zo voor bevreesd bent. De pendel kan helpen om te ontdekken wat je onbewust eigenlijk al weet (heb ik goed weten te presteren dit jaar of niet,…) en zal je zo helpen ‘voorzien’ hoe het gesprek uiteindelijk zal verlopen.

Numerologie

Numerologie is de kennis van getallen. Iedere dag werken we ermee. Sommige getallen zijn heel nauw verbonden met ons leven. Zo worden we geboren op een bepaalde dag, worden we door dat bepaald huisnummer aangetrokken, krijgen we dat bepaald gsm-nummer toegewezen, enz.

Onze naam en geboortedatum worden in de hedendaagse getallenleer herleidt tot één van de negen getallen waaraan specifieke eigenschappen verbonden zijn. Hieruit zou men het volgende kunnen afleiden : het innerlijke, het masker dat we dragen naar de buitenwereld toe, de bruikbare totaalenergie en onze lotsbestemming. Deze kennis kan de persoon in kwestie meer inzichten verschaffen in hemzelf…

  Astrologie

Spirituele astrologie kan je helpen bij je zelfbewustwording en bij je spirituele ontwikkeling. Bij astrologie of sterrenwichelarij wordt er een verband gelegd tussen het lot van de mensen en gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen op dat zelfde moment. Er bestaan vele verschillende soorten astrologie maar ze hebben allemaal twee dingen met elkaar gemeen:

Ze verklaren ervaringen van mensen vanuit de planeten.
Gebeurtenissen worden uitgelegd aan de hand van bewegingen in het heelal.

Deze informatie kan de helderziende gebruiken om te toekomst te gaan duiden. Dit kan onder andere door middel van horoscopen. Door Astrologie kan je meer inzichten verkrijgen in je karakter en achterhalen wat je levensdoel juist is. Het helpt je ook om te weten met welk soort mensen je het best overweg kan. Door de astrologie verkrijg je nieuwe inzichten in het leven.

  Magnetiseren

Magnetisme is een oeroude geneeswijze waarbij energie van de healer wordt doorgezet naar de patiënt. De healer kan hiervoor zijn eigen energie gebruiken, maar zal meestal de energie van de omgeving gebruiken.

Magnetiseurs ontvangen vaak tijdens het magnetiseren ‘negatieve energieën’ van hun klant. Om zich van deze energieën te ontdoen, schudden zij die vaak letterlijk van zich af door middel van een handgebaar.

  Psychologische hulpverleenster

Voel jij je ook lusteloos of moe? Heb je het idee dat je werk u helemaal opslorpt of je niet voldoende gewaardeerd wordt op je werk ? Is dit de relatie die je werkelijk wilt in dit leven ? Is het normaal dat ik teveel eet of net bijna niet eet gedurende een moeilijke situatie of lastige periode ? Lijdt u aan psychosociale problemen, angststoornissen, een laag zelfbeeld, enz.
Door gerichte vragen te stellen, te luisteren en te praten wordt er samen gezocht naar oplossingen of mogelijke alternatieven met als bedoeling jouw leven terug op rails te krijgen.

  Voetreflexologie

De voetreflexologie is een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met een plaats op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool op in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals de lever en het hart en stelt dat een massage van deze zones een ongeremde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt. Aan de voetzool kan worden gevoeld met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand blijkt. Reflexologie is van oordeel dat energiedoorstroming de basis is van onze vitaliteit en dat vermoeidheid zou te wijten zijn aan energieblokkeringen.

  Communiceren met overledenen

Een helderziende kan ook de Gave hebben om in staat te zijn om contacten te leggen met overleden dierbaren. Hierbij zal de helderziende zich afstemmen op de overledene aan de hand van voorwerpen of foto’s die hebben toebehoord aan de overledene. Door middel van deze objecten kan de helderziende praten met de overledene. Dit verloopt echter wel niet zoals gewoon een telefoongesprek. De helderziende zal beelden en gevoelens doorkrijgen van de overledene. Deze impressies zal de helderziende dan gaan vertalen voor jou in een verstaanbare taal. Het communiceren met een overledene kan u helpen om hangende zaken en vragen met de overledene te kunnen afsluiten. Deze laatste communicatie helpt ons om bepaalde zaken uit het verleden eindelijk af te ronden.

  Healing van de chacra’s

In je lichaam heb je naast de bloedbanen, lymfe- en zenuwbanen nog andere banen die door je hele lichaam stromen namelijk : de chakrabanen. Deze verstrekken alle organen in jouw lichaam energie. Deze banen komen samen in bepaalde knooppunten die we chakra’s noemen. Er zijn 7 verschillende soorten chakra’s. Elk van deze oefenen een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Gedurende ons hele leven worden deze banen soms geblokkeerd waardoor we veranderingen in onze energie ervaren. Door deze blokkades zullen bepaalde chakra’s niet meer actief genoeg kunnen zijn en er zullen andere chakra’s zijn die net overactief gaan reageren. Bij middel van een chakrahealing worden deze blokkades in de banen opgeheven en wordt er opnieuw een balans gecreëerd tussen het lichaam en de geest.

  Runenstenen

Runen zijn schrifttekens die met elkaar een alfabet vormen en zijn meer dan magische symbolen alleen. Iedere rune heeft namelijk ook zijn eigen fonetische klank. Deze runenstenen samen kunnen oneindig veel combinaties vormen. Hierdoor kunnen we met runen ook aan voorspellingen gaan doen. Door deze voorspellingen op een correcte manier te interpreteren kan men inzichten verkrijgen in zijn huidige situatie. De grondslag van runen is namelijk dezelfde als die van de tarot. Aan het bewustzijn wordt er duidelijk gemaakt wat er in wezen altijd al latent aanwezig was.

Runen maken het mogelijk om onbewuste zaken, die anders latent aanwezig blijven, te gaan verwoorden, . De runen zullen alleen die dingen openbaren die eigenlijk al bekend zijn, maar waar je normaal niet gaat bij stil staan. Hierdoor zal er een dieper inzicht verkregen worden, waardoor je weer aan jezelf kan werken. Wat je uiteindelijk met deze informatie doet, blijft geheel aan jezelf.

  Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage

Chinese massage is een techniek die er voor zorgt dat alle spanningen in het hoofd, de nek en de schouders kunnen weggenomen worden. Via de acupunctuurpunten worden alle spanningen in het hoofd, de nek en de schouders volledig losgemaakt waardoor je je opnieuw goed in je vel gaat gaan voelen.

Een Chinese massage via deze acupunctuurpunten is zeker een aanrader voor personen die met blokkades zitten in de nek of schouders. Ook als je met een gespannen gevoel in je hoofd rondloopt kan deze massagetechniek voor de nodige verlichting zorgen.

Predictive policing.

Sommige helderzienden worden reeds door politiediensten ingeschakeld in opsporingszaken.  Dit komt niet steeds in de media omdat in vele gevallen aan de helderzienden geheimhouding wordt gevraagd, om de onderzoeken niet verder te bemoeilijken.  Het zou immers wel eens verkeerde signalen kunnen verstrekken of eventuele criminelen vroegtijdig kunnen alarmeren.  De politiediensten gebruiken tegenwoordig ook predictive policing.  Door grootschalig data te gaan verzamelen kan men patronen in de menselijke gedragingen herkennen die zouden kunnen leiden tot criminaliteit.  Nog voor een misdaad effectief is gepleegd, zou de politie dan al kunnen ingrijpen.  Verschillende elementen en risicofactoren zoals tijdstip en temperatuur, maar ook gemiddeld inkomen van bewoners, etniciteit vormen één luik van de te verwerken data.  Dit uiteraard met de bedoeling om te komen tot eens soort van technische analyse in het voorspellen van de risicofactor op misdaden, aanslagen en inbraken. Sommige politiediensten zouden hierin nog een stap verder kunnen gaan en ook helderzienden en mensen met een bijzondere Gave in hun ‘predictive policing’ betrekken…