Ludo

5 Stars

Erkend paragnost, kaartlegger & astroloog Ludo kent en wéét alles en zal het u dan ook vertellen ! Reeds op heel jonge leeftijd ervaarde Ludo zijn “anders”zijn.  Hij was een heel gevoelig kind en voelde zich dikwijls onbegrepen.

Na zijn studies ging hij zich meer in het occulte en het kaartleggen verdiepen en nam hij deel aan heel wat Paranormale Beurzen.

De zogenaamde serieuze astrologen worden geconfronteerd met een aantal moeilijke zaken. Het pad van de zon langs de hemel wordt verdeeld in segmenten van 30 graden. Deze segmenten hebben de naam van het sterrenbeeld gekregen dat zich er in bevind. Helaas blijven deze sterrenbeelden door schommelen van de aardas niet op hun plaats, maar verschuiven met de loop van jaren.

-Ben een ervaren astroloog en paragnost.
-Ik geef advies op zakelijk, emotioneel en spiritueel vlak.
-In Vlaanderen en daarbuiten geniet ik ruime mediabekendheid.
-Mijn goed advies is onbetaalbaar. De vergoeding dekt slechts een klein gedeelte van de effectieve meerwaarde aan spiritualiteit, die ik verstrek.
-Bovendien is er geen enkele therapeutische hulpverlening waarbij zo’n flexibiliteit en zo’n empathisch inlevingsvermogen wordt aangewend teneinde u op een zo’n efficient mogelijke manier te helpen.

Wetenschappelijk bewijs voor het paranormale

Een groeiend aantal wetenschappers pleit voor nieuwe methoden om paranormale fenomenen te bestuderen. Steeds meer onderzoekers houden zich bezig met het paranormale en bewustzijn. Ze vinden dat de wetenschap met de tijd mee moet gaan. Astrohelderziend U kan Ludo bellen op het nummer 0907 / 88 3 88 waarna u in het keuzemenu de boxnummer van Ludo ingeeft : 1919 U kan ook Ludo toevoegen aan uw favorieten

De consulenten van Astrohelderziend staan klaar !

Astrohelderziend pakt uit met de goedkoopste spirituele bel- / telefoonlijn. Betaalbaar voor iedereen !!! Goedkoper dan omslachtige massa aankopen van spirituele belcredits. Bij Astrohelderziend.be kan u eenvoudig telefonisch contact opnemen met onze conulenten aan een voordelige prijs van slechts €1,5/min, Dé Goedkoopste Astro Spirituele Telefoonlijn. Goedkoper gevonden ? Laat het ons weten !

Bij Astrohelderziend kan u 24u/24 terecht met al uw levensvragen en verlangens van gelijk welke aard (dit kan zijn over liefde-, werk-, studie-, relatie-, problemen van alle aard…). Misschien wilt u meer inzicht in uw eigen spiritualiteit. Elke consulent beschikt over een bepaalde gave. Dat kan helderzien, -voelend en helderhorend zijn. Maar tegelijkertijd kunnen zij ook een paragnost of een medium zijn. Onze consulenten zoals o.a. Kaartleggers, Astrologen, Paragnosten, Tarotisten, Waarzeggers, Pendelaars en Mediums gaan op basis van hun speciale gave en jaren lange ervaring u begeleiden, bij staan & met raad en daad helpen om problemen/twijfels/bedenkingen/…  te bekijken in heden verleden en toekomst.

Onze paragnosten en consulenten kunnen daarbij door middel van  kaartleggingen of vele andere manieren ook uw vragen nader toelichten en u helpen om meer inzicht te krijgen. En te zorgen dat u weer op uw eigen kracht en vol positiviteit verder kunt gaan. Geen vraag is te zot! Wilt u  een toekomstvoorspelling via de telefoon? Misschien alleen een luisterend oor, dan kunt u ook altijd bij ons terecht.

Onze consulenten gebruiken hun krachten en inzichten om jullie zo goed mogelijk verder te helpen in het leven, dit zal op basis gebeuren van een aantal factoren zoals o.a. geboortedatum, naam, geslacht, of andere factoren. Onze helderzienden zijn opgelegd aan zéér discrete verplichtingen inzake privacy wat voor u het makkelijk maakt om over gelijk welke aard over uw situatie te praten, op die manier zal de helderziende een mogelijke verklaring geven volgens zijn/haar uitzonderlijke gave.

  • Oplossingen voor ieder probleem.
  • Altijd iemand aan de lijn, 24 uur per dag bereikbaar.
  • Professionele consulenten.
  • Discretie verzekerd.

Diepgaande gedetailleerde foto analyse…

Uw Naam

Uw e-mail adres

Uw Geboortedatum

Uw Vraag aan Ludo

Uw Foto uploaden voor een gedetailleerde analyse

Klik op verzenden voor analyse

(Opgelet uw foto analyse zal tot 15min kunnen duren, wacht tot 15 min voor u Ludo gaat bellen voor het resultaat ! )

Bel 0907 / 88 3 88

Slechts 1.5 euro / min