www.astrohelderziend.be

Avalon

3.5 Stars

U kunt vragen stellen die u bezig houden over  liefde, gezondheid, werk,financiën, paranormale kwesties. HSP(hoog sensitieve personen),Indigo of nieuwe tijds kinderen. Ik werk met heldervoelendheid,helderziendheid en ik maak gebruik van de Zen Tarot kaarten,astrologie en kleuren. Ik concentreer mij op mijn heldervoelendheid en helderziendheid om zo oprecht mogelijk antwoord te kunnen geven op alle vragen. Ik werk veel met en voor Nieuwe tijds kinderen, hoog gevoeligheid (HSP), ADHD.

U kunt hier al uw problemen van verleden,heden, toekomst stellen. En ik zal u helpen antwoorden hierop te krijgen. Zoals de meeste helderziende mensen is deze gave al heel jong begonnen. Maar aangezien ik zelf kritische ingesteld ben is mijn weg over diverse paden gegaan. Als kunstenares en life coach werk ik nu al jaren met deze gave en mijn kennis en dat heeft als gevolg dat ik veel mensen kan bereiken.Zowel in persoon,workshops,persoonlijke begeleiding en op deze telefoon lijn. Dus een  combinatie van heldervoelendheid en aards gericht en dit doe ik 25 jaar met veel plezier en zeer goede resultaten.

Diepgaande gedetailleerde foto analyse….

Uw Naam

Uw e-mail adres

Uw Geboortedatum

Uw Vraag aan Avalon

Uw Foto uploaden voor een gedetailleerde analyse

Klik op verzenden voor analyse

(Opgelet uw foto analyse zal tot 15min kunnen duren, wacht tot 15 min voor u de consulent gaat bellen voor het resultaat ! )

Wetenschappelijk bewijs voor het paranormale

Een groeiend aantal wetenschappers pleit voor nieuwe methoden om paranormale fenomenen te bestuderen. Steeds meer onderzoekers houden zich bezig met het paranormale en bewustzijn. Ze vinden dat de wetenschap met de tijd mee moet gaan. Astrohelderziend U kan Avalon bellen op het nummer 0907 / 88 3 88 waarna u in het keuzemenu de boxnummer van Avalon ingeeft : 6863 U kan ook Avalon toevoegen aan uw favorieten :  http://astrohelderziend.be/avalon

De consulenten van Astrohelderziend staan klaar !

Astrohelderziend pakt uit met de goedkoopste spirituele bel- / telefoonlijn. Betaalbaar voor iedereen !!! Goedkoper dan omslachtige massa aankopen van spirituele belcredits. Bij Astrohelderziend.be kan u eenvoudig telefonisch contact opnemen met onze conulenten aan een voordelige prijs van slechts €1,5/min, Dé Goedkoopste Astro Spirituele Telefoonlijn. Goedkoper gevonden ? Laat het ons weten !

Bij Astrohelderziend kan u 24u/24 terecht met al uw levensvragen en verlangens van gelijk welke aard (dit kan zijn over liefde-, werk-, studie-, relatie-, problemen van alle aard…). Misschien wilt u meer inzicht in uw eigen spiritualiteit. Elke consulent beschikt over een bepaalde gave. Dat kan helderzien, -voelend en helderhorend zijn. Maar tegelijkertijd kunnen zij ook een paragnost of een medium zijn. Onze consulenten zoals o.a. Kaartleggers, Astrologen, Paragnosten, Tarotisten, Waarzeggers, Pendelaars en Mediums gaan op basis van hun speciale gave en jaren lange ervaring u begeleiden, bij staan & met raad en daad helpen om problemen/twijfels/bedenkingen/…  te bekijken in heden verleden en toekomst.

Onze paragnosten en consulenten kunnen daarbij door middel van  kaartleggingen of vele andere manieren ook uw vragen nader toelichten en u helpen om meer inzicht te krijgen. En te zorgen dat u weer op uw eigen kracht en vol positiviteit verder kunt gaan. Geen vraag is te zot! Wilt u  een toekomstvoorspelling via de telefoon? Misschien alleen een luisterend oor, dan kunt u ook altijd bij ons terecht.

Onze consulenten gebruiken hun krachten en inzichten om jullie zo goed mogelijk verder te helpen in het leven, dit zal op basis gebeuren van een aantal factoren zoals o.a. geboortedatum, naam, geslacht, of andere factoren. Onze helderzienden zijn opgelegd aan zéér discrete verplichtingen inzake privacy wat voor u het makkelijk maakt om over gelijk welke aard over uw situatie te praten, op die manier zal de helderziende een mogelijke verklaring geven volgens zijn/haar uitzonderlijke gave.

  • Oplossingen voor ieder probleem.
  • Altijd iemand aan de lijn, 24 uur per dag bereikbaar.
  • Professionele consulenten.
  • Discretie verzekerd.

Bel 0907 / 88 3 88

Slechts 1.5 euro / min