Nadine

Ik ben in het bezit van een zuivere gave… Wil u meer weten ? Ik zal het u onmiddellijk vertellen !

Ik ben er voor u om oplossingen te vinden voor de problemen die u ondervindt, waar u zich niet happy bij voelt. U kunt bij mij terecht met vragen over uw kinderen, werk, relatie en veel meer.

Ik help u graag en ik verwelkom u in mijn bijzondere uitzonderlijke wereld ! Ik kan de energieën van anderen aanvoelen en krijg hulp van mijn gidsen. Sinds mijn geboorte heb ik hier ervaring mee. Er was mij daar nog nooit iets over verteld. Allerlei zaken die ik heel normaal vond totdat mij duidelijk werd dat niet iedereen dat (bewust) heeft. Ik heb een lange periode geprobeerd dit uit te pluizen heb ermee leren omgaan.

De werkelijkheid is één, ook al geven de wijzen er verschillende namen aan. De Boeddha wees er op dat ons idee van een afgescheiden Zelf een illusie is;  in feite, een projectie door het gevoel van zelf. Klaarblijkelijk bestaat er bewustzijn, maar wat er bewust is, is een mysterie.

Ik heb al lange tijd het sterke vermoeden dat het vermogen om kwetsbaar te zijn, het zelfde is als werkelijke innerlijke kracht te bezitten: het vermogen om pijn en eenzaamheid te doorvoelen in plaats van er voor weg te lopen door middel van magie is erg essentieel.

U kan Nadine bellen op het nummer 0907 / 88 3 88 waarna u in het keuzemenu de boxnummer van Nadine ingeeft : 5858

De consulenten van Astrohelderziend staan klaar !

Astrohelderziend pakt uit met de goedkoopste spirituele bel- / telefoonlijn. Betaalbaar voor iedereen !!! Goedkoper dan omslachtige massa aankopen van spirituele belcredits. Bij Astrohelderziend.be kan u eenvoudig telefonisch contact opnemen met onze conulenten aan een voordelige prijs van slechts €1,5/min, Dé Goedkoopste Astro Spirituele Telefoonlijn. Goedkoper gevonden ? Laat het ons weten !

Bij Astrohelderziend kan u 24u/24 terecht met al uw levensvragen en verlangens van gelijk welke aard (dit kan zijn over liefde-, werk-, studie-, relatie-, problemen van alle aard…). Misschien wilt u meer inzicht in uw eigen spiritualiteit. Elke consulent beschikt over een bepaalde gave. Dat kan helderzien, -voelend en helderhorend zijn. Maar tegelijkertijd kunnen zij ook een paragnost of een medium zijn. Onze consulenten zoals o.a. Kaartleggers, Astrologen, Paragnosten, Tarotisten, Waarzeggers, Pendelaars en Mediums gaan op basis van hun speciale gave en jaren lange ervaring u begeleiden, bij staan & met raad en daad helpen om problemen/twijfels/bedenkingen/…  te bekijken in heden verleden en toekomst.

Onze paragnosten en consulenten kunnen daarbij door middel van  kaartleggingen of vele andere manieren ook uw vragen nader toelichten en u helpen om meer inzicht te krijgen. En te zorgen dat u weer op uw eigen kracht en vol positiviteit verder kunt gaan. Geen vraag is te zot! Wilt u  een toekomstvoorspelling via de telefoon? Misschien alleen een luisterend oor, dan kunt u ook altijd bij ons terecht.

Onze consulenten gebruiken hun krachten en inzichten om jullie zo goed mogelijk verder te helpen in het leven, dit zal op basis gebeuren van een aantal factoren zoals o.a. geboortedatum, naam, geslacht, of andere factoren. Onze helderzienden zijn opgelegd aan zéér discrete verplichtingen inzake privacy wat voor u het makkelijk maakt om over gelijk welke aard over uw situatie te praten, op die manier zal de helderziende een mogelijke verklaring geven volgens zijn/haar uitzonderlijke gave.

  • Oplossingen voor ieder probleem.
  • Altijd iemand aan de lijn, 24 uur per dag bereikbaar.
  • Professionele consulenten.
  • Discretie verzekerd.

Bel 0907 / 88 3 88

Slechts 1.5 euro / min