www.astrohelderziend.be

Angel

Ik ben Angel, ik ben spirituele consulente c.q. lichtwerker en gespecialiseerd in lenormand kaarten , tarot kaarten , engelenreading, aanvoelend.

Soms is het een kwestie van dingen zien, soms van dingen horen, maar ook wel eens van proeven of ruiken en heel vaak een kwestie van voelen en misschien wel nog vaker een kwestie van weten en aanvoelen.(Paranormaal begaafd)

Ik ben geboren met een gave die ik graag wil gebruiken om mensen te helpen met kaartleggen , spiritueel advies , rouwproces.

De magische krachten en energieën van de aarde zijn voor iedereen toegankelijk. Ik helpt je om je eigen magische vermogens te ontplooien. Je zult versteld staan van de resultaten als je hiermee gaat werken. Dit oefent een positieve drive uit op je toekomst.

Diepgaande gedetailleerde foto analyse…

Uw Naam

Uw e-mail adres

Uw Geboortedatum

Uw Vraag aan Angel

Uw Foto uploaden voor een gedetailleerde analyse

Klik op verzenden voor analyse

(Opgelet uw foto analyse zal tot 15min kunnen duren, wacht tot 15 min voor u de consulent gaat bellen voor het resultaat ! )

Wetenschappelijk bewijs voor het paranormale

Een groeiend aantal wetenschappers pleit voor nieuwe methoden om paranormale fenomenen te bestuderen. Steeds meer onderzoekers houden zich bezig met het paranormale en bewustzijn. Ze vinden dat de wetenschap met de tijd mee moet gaan. Astrohelderziend U kan Angel bellen op het nummer 0907 / 88 3 88 waarna u in het keuzemenu de boxnummer van Angel ingeeft : 4027 U kan ook Angel toevoegen aan uw favorieten :  http://astrohelderziend.be/angel/

De consulenten van Astrohelderziend staan klaar !

Astrohelderziend pakt uit met de goedkoopste spirituele bel- / telefoonlijn. Betaalbaar voor iedereen !!! Goedkoper dan omslachtige massa aankopen van spirituele belcredits. Bij Astrohelderziend.be kan u eenvoudig telefonisch contact opnemen met onze conulenten aan een voordelige prijs van slechts €1,5/min, Dé Goedkoopste Astro Spirituele Telefoonlijn. Goedkoper gevonden ? Laat het ons weten !

Bij Astrohelderziend kan u 24u/24 terecht met al uw levensvragen en verlangens van gelijk welke aard (dit kan zijn over liefde-, werk-, studie-, relatie-, problemen van alle aard…). Misschien wilt u meer inzicht in uw eigen spiritualiteit. Elke consulent beschikt over een bepaalde gave. Dat kan helderzien, -voelend en helderhorend zijn. Maar tegelijkertijd kunnen zij ook een paragnost of een medium zijn. Onze consulenten zoals o.a. Kaartleggers, Astrologen, Paragnosten, Tarotisten, Waarzeggers, Pendelaars en Mediums gaan op basis van hun speciale gave en jaren lange ervaring u begeleiden, bij staan & met raad en daad helpen om problemen/twijfels/bedenkingen/…  te bekijken in heden verleden en toekomst.

Onze paragnosten en consulenten kunnen daarbij door middel van  kaartleggingen of vele andere manieren ook uw vragen nader toelichten en u helpen om meer inzicht te krijgen. En te zorgen dat u weer op uw eigen kracht en vol positiviteit verder kunt gaan. Geen vraag is te zot! Wilt u  een toekomstvoorspelling via de telefoon? Misschien alleen een luisterend oor, dan kunt u ook altijd bij ons terecht.

Onze consulenten gebruiken hun krachten en inzichten om jullie zo goed mogelijk verder te helpen in het leven, dit zal op basis gebeuren van een aantal factoren zoals o.a. geboortedatum, naam, geslacht, of andere factoren. Onze helderzienden zijn opgelegd aan zéér discrete verplichtingen inzake privacy wat voor u het makkelijk maakt om over gelijk welke aard over uw situatie te praten, op die manier zal de helderziende een mogelijke verklaring geven volgens zijn/haar uitzonderlijke gave.

  • Oplossingen voor ieder probleem.
  • Altijd iemand aan de lijn, 24 uur per dag bereikbaar.
  • Professionele consulenten.
  • Discretie verzekerd.

Bel 0907 / 88 3 88

Slechts 1.25 euro / min